IDEI DE AFACERI
AFACERI.IDEI.EXEMPLE.LEGISLATIE.FRANCIZE.PLANURI DE AFACERI.UMOR.SEX.SCRIPTURI . Mihai Daniel Omae Scripturi gratis: http://scripturi.3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
IDEI DE AFACERI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE IDEI DE AFACERI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
simona2000
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 53 ani
IDEI DE AFACERI / IDEI DE AFACERI.PLANURI.STRATEGII.MANAGEMENT.RESURSE UMANE. / Agentie imobiliara  
Autor
Mesaj Pagini: 1
omaebazooka
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 494
Astept ideile, opiniile pro si contra , pentru aceasta afacere.Daca ati dezvoltat deja acest bussines spuneti-ne si noua cateva mici secrete!

_______________________________________
"WEBMASTERS TOP"                  "Producator vinuri nobile       Free scripts for site

pus acum 18 ani
   
cretu49
Membru nou

Din: BUCURESTI
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 4
Astept sa-mi puneti intrebari concrete. Eu voi raspunde la orice intrebare legata de domeniul imobiliar.

_______________________________________
Cretu R Vasile

pus acum 17 ani
   
omaebazooka
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 494
O afacere imobiliara de 5000 de euro pe luna

O afacere imobiliara de 5000 de euro pe lunaTi-ai dorit intotdeauna sa deschizi o agentie imobiliara? Daca nu detii cunostinte necesare in domeniu sau, pur si simplu, vrei sa reduci la minimum riscul unui esec, incearca o astfel de afacere in franciza. Si in acest domeniu exista afaceri francizate (vezi compania "Hirsh"!), in postura de francizor, care pune la dispozitia francizatului un sistem de afaceri unitar, bazat pe metode de lucru moderne. Cheia succesului in afacerea "Hirsh" il constituie modul de lucru. In acest sens, consultantul imobiliar primeste o pregatire continua si de exceptie, o infrastructura de marketing superioara si o baza de activitate care include insotire zilnica, acces la informatie, instrumente de lucru si o atmosfera de familie.

Investitia totala, 30.000 - 40.000 euro

Profitul mediu lunar al unei agentii "Hirsh" in Romania este de 5.000 de euro. Dar, inainte de a initia o astfel de afacere, trebuie sa stii faptul ca dreptul de intrare in franciza este de 8.000 de dolari. In schimb, suprafata medie necesara desfasurarii activitatii va fi de 80-120 mp, investitia totala ridicandu-se la 30.000-40.
000 euro (in functie de amenajarile necesare). De mentionat ar mai fi cifra de afaceri, care dupa doi ani de activitate este de 250.000 euro.

"Noi incercam sa ne impunem ca experti ai pietei pe segmente geografice. Astfel, fiecare dintre agenti lucreaza pe un segment de 5.000 de locuitori", precizeaza directorul "Hirish", Ricardo Franc. "In Romania, acest domeniu este intr-o continua miscare, ceea ce presupune dezvoltare si progres: daca azi se tranzactioneaza pe piata din Romania 5% proprietati, dupa intrarea in UE se estimeaza un procent de 10%, iar acest procent va fi intr-o continua crestere", explica Sorin Petru Varvara, director general al francizei "Hirsh Unirii".

In opinia reprezentantilor companiei, francizatul trebuie sa fie independent, disciplinat, hotarat, perseverent, dovedindu-se chiar o mana de fier atat cu el insusi, cat si cu agentia. Si asta pentru ca de succesul sau depinde succesul intregii echipe si invers, deci se impune o conditie capitala: respectarea 100% a sistemului! Francizatul va fi insotit de catre "Hirish" in drumul sau spre succes, primind asistenta permanenta si solutii pentru depasirea eventualelor probleme. Pe langa asistenta din partea francizorului, colaborarea cu celelelte francize "Hirish" se va dovedi reala si benefica.

Ce ofera Hirsh ?

Ideea principala este ca "Hirsh incearca sa scoata din tipare meseria de agent imobiliar. "Incercam sa eliminam elementul de <<intamplator>>, fiindca ceea ce se petrece astazi pe piata este o activitate in stil pompieristic. Nu se lucreaza dupa un anumit sistem. Noi avem o metoda care se aplica si la nivel de agent, si la nivel de beneficiar de franciza. "Ceea ce oferim noi este sistemul de management al unei agentii imobiliare, oferim instrumentele de lucru, strategia de recrutare a agentilor, de pastrare si de motivare a lor", a continuat Ricardo Franc.

„HIRSH" a fost creata in 2003 cu scopul de a deveni un lider pe piata imobiliara din Europa Centrala si de Est. In viitor, compania planifica vanzarea de servicii financiare in domeniile asigurarilor si a creditelor imobiliare. In schimb, pentru urmatorii 10 ani se doreste extinderea retelei la o mie de filiale in Europa de Est, in fiecare din ele activand 15 agenti. Ca membri ai unei retele care va numara peste 15.000 de agenti, oricarui francizat si oricarui agent li se va asigura un profit constant, un viitor sigur si o afacere valoroasa.
In ultimii doi ani reteaua din Moscova s-a dezvoltat ajungand la peste 20 agentii, transformandu-se astfel in una din primele trei retele de agentii imobiliare din Rusia. In paralel, „Hirish" si-a extins activitatea in alte tari deschizandu-si primele filiale in Cehia si Romania. Astazi reteaua numara peste 30 filiale si peste 300 agenti, continuand sa creasca intr-un ritm alert.


_______________________________________
"WEBMASTERS TOP"                  "Producator vinuri nobile       Free scripts for site

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la