IDEI DE AFACERI
AFACERI.IDEI.EXEMPLE.LEGISLATIE.FRANCIZE.PLANURI DE AFACERI.UMOR.SEX.SCRIPTURI . Mihai Daniel Omae Scripturi gratis: http://scripturi.3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
IDEI DE AFACERI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE IDEI DE AFACERI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil deea_mha
Femeie
25 ani
Dolj
cauta Barbat
18 - 80 ani
IDEI DE AFACERI / IDEI DE AFACERI.PLANURI.STRATEGII.MANAGEMENT.RESURSE UMANE. / Cat te costa sa-ti deschizi un fast-food de succes  
Autor
Mesaj Pagini: 1
omaebazooka
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 494
Cat te costa sa-ti deschizi un fast-food de succes

Cat te costa sa-ti deschizi un fast-food de succesInvestitia intr-o afacere din domeniul fast-food poate aduce un profit bun. Totul este sa dispui de un spatiu potrivit, de aproximativ 80-100 mp si sa achiti o taxa de franciza in valoare de 12 000 de euro, fara a plati insa si alte redevente. In ceea ce priveste investitiile pe care... trebuie sa le faci ca viitor francizor, acestea se ridica la aproximativ 40.000 de euro, in functie de echipamente si dotari.

Nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste notorietatea marcii. Afacerea Broaster Chicken este deja un brand international care se bucura de o apreciere deosebita. Odata cu deschiderea unui astfel de business, trebuie sa mai indeplinesti unele conditii, menite sa pastreze standardele impuse de catre francizor.
Fiecare operator foloseste in unitatile sale un echipament tehnic, special, care prepara fiecare bucata de pui sub presiune, limitand astfel absorbtia de ulei si acoperind-o cu o crusta aurie. Pregatit in acest mod, puiul pastreaza din savoarea sa naturala si, totodata, are un continut scazut in calorii si carbohidrati. Insasi concurenta puternica din acest sector cere ca produsele, precum si intregul concept al unui lant de unitati cu acest profil, sa fie cat mai atractive pentru clienti. Reteta, durata de preparare, precum si modul in care acest lucru se realizeaza diferentiaza produsele Broaster de altele de pe piata. Afacerea mizeaza pe inovatie, atat in ceea ce priveste diversitatea meniurilor, cat si in al procesului tehnologic de pregatire, care confera un gust specific preparatelor.

Din acest punct de vedere, Broster Chicken a dezvoltat o serie de echipamente cu ajutorul carora poate fi gatita si gama de produse congelate, comercializata sub acelasi nume.

Compania Broaster Chicken a fost infiintata in 1954 in SUA si este recunoscuta in intreaga lume pentru produsele sale din carne de pui preparate dupa o retete speciale. Notorietatea firmei si a produselor comercializate se datoreaza si expansiunii extraordinare de care ea s-a bucurat in urma dezvoltarii unui lant de francize. Numai in SUA sunt aproximativ 5.000 de astfel de restaurante. Pentru mai multe detalii legate de franciza Broaster Chicken puteti contacta consultantii Thinkbig.


_______________________________________
"WEBMASTERS TOP"                  "Producator vinuri nobile       Free scripts for site

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la