IDEI DE AFACERI
AFACERI.IDEI.EXEMPLE.LEGISLATIE.FRANCIZE.PLANURI DE AFACERI.UMOR.SEX.SCRIPTURI . Mihai Daniel Omae Scripturi gratis: http://scripturi.3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
IDEI DE AFACERI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE IDEI DE AFACERI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dannutzza pe Simpatie
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
IDEI DE AFACERI / IDEI DE AFACERI.PLANURI.STRATEGII.MANAGEMENT.RESURSE UMANE. / ANRC propune: persoanele fizice pot furniza servicii postale  
Autor
Mesaj Pagini: 1
omaebazooka
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 494
ANRC propune: persoanele fizice pot furniza servicii postale (04-12-2006)

ANRC propune: persoanele fizice pot furniza servicii postale

Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) are in vedere simplificarea regulilor impuse furnizorilor de servicii postale, privind procesul de autorizare si vor permite persoanelor fizice sa desfasoare activitati in acest domeniu, potrivit unui proiect al institutiei. Documentul, prezentat spre consultare, stabileste ca persoanele fizice care vor deveni furnizori de servicii postale vor beneficia de aceleasi drepturi ca si companiile care opereaza deja in acest sector.

La intrarea pe piata serviciilor postale, un viitor furnizor va trebui doar sa completeze dosarul de notificare si sa il transmita catre ANRC, dupa care va obtine dreptul de a furniza servicii, incepand cu data estimativa inscrisa pe formular sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, odata cu data inregistrarii cererii la autoritate. O alta modificare avuta in vedere de ANRC este eliminarea licentelor individuale,simplificandu-se astfel regimul de autorizare, astfel incat toate serviciile postale vor putea fi furnizate pe baza unui regim unic de autorizare. De asemenea, autoritatea a decis introducerea in sfera serviciului universal a serviciului de publicitate prin posta. In plus, proiectul de decizie isi propune sa stabileasca in mod clar toate drepturile si obligatiile pe care le au furnizorii de servicii postale in relatia cu utilizatorii, precum si fata de ANRC.

Documentul privind regimul de autorizare generala pentru furnizarea serviciilor postale poate fi consultat pe pagina de Internet a ANRC. Persoanele interesate pot sa formuleze si sa transmita observatii si propuneri pana la 15 decembrie 2006.

La sfarsitul anului 2005 erau autorizati 190 de furnizori de servicii postale, cu 37,68% mai mult decat in 2004. Numarul de trimiteri postale s-a ridicat la 490 milioane in cursul anului precedent, dintre care 96% au avut ca destinatari persoane din Romania. .


_______________________________________
"WEBMASTERS TOP"                  "Producator vinuri nobile       Free scripts for site

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la