IDEI DE AFACERI
AFACERI.IDEI.EXEMPLE.LEGISLATIE.FRANCIZE.PLANURI DE AFACERI.UMOR.SEX.SCRIPTURI . Mihai Daniel Omae Scripturi gratis: http://scripturi.3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
IDEI DE AFACERI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE IDEI DE AFACERI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Briji 24 ani
Femeie
24 ani
Bihor
cauta Barbat
24 - 48 ani
IDEI DE AFACERI / IDEI DE AFACERI.PLANURI.STRATEGII.MANAGEMENT.RESURSE UMANE. / FINANTAREA AFACERII.  
Autor
Mesaj Pagini: 1
omaebazooka
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 494

Resurse Financiare

Cea mai mare problema de care te poti lovi atunci cand ai o idee valoroasa este gasirea banilor pentru a o pune in aplicare. De multe ori lipsa acestor bani este invocata ca motiv de cei care sunt dispusi sa abandoneze.

Vei putea vedea in continuare ca exista o multime de locuri de unde poti sa obtii sprijinul de care ai nevoie. La bani vei ajunge daca ai o idee buna si daca stii unde sa mergi cu ea.

- Rude, prieteni, cunostinte

- Banci

- Incubatoare de afaceri

- Finantari venture (sau cu capital de risc)

- Fondul Romano - American de Investitii

- Fonduri nerambursabile

- Surse de creditare

- Leasing


_______________________________________
"WEBMASTERS TOP"                  "Producator vinuri nobile       Free scripts for site

pus acum 18 ani
   
omaebazooka
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 494
Bancile ne ademenesc cu credite tot mai atragatoare
In timp ce BNR se straduie sa mai domoleasca avantul creditarii, bancile isi imbunatatesc permanent conditiile de acordare a imprumuturilor, pentru a atrage tot mai multi clienti dar si in conditiile intensificarii concurentei pe piata bancara.

Este vorba mai ales de simplificarea documentatiei de obtinere a creditelor.

Astfel, pentru un credit de nevoi personale de la Raiffeisen sau BRD, iar din aceasta saptamana si de la Bancpost si Banca Romaneasca, nu mai avem nevoie de copie dupa cartea de munca ci doar de adeverinta de salariu si, dupa caz, de o factura de telefon.

De asemenea, acum putem imprumuta mai multi bani (pana la echivalentul a 10.000 de euro) fara garantii imobiliare, giranti sau avans, pe perioade de timp mai indelungate, de pana la 10 ani.




Pentru atragerea clientilor, bancile recurg la tot felul de tertipuri: ba o dobanda foarte mica, dar care este valabila doar in primele luni sau primii ani de creditare, ba anularea comisionului de acordare a creditului si introducerea unui comision lunar, mai convenabil pentru noi.

In concluzie, trebuie sa recunoastem ca bancile ne ofera conditii de creditare tot mai bune.

Si la Bancpost se dau credite fara carte de munca

Dupa Raiffeisen, BRD si Banca Romaneasca, si Bancpost ofera de miercuri un nou credit de nevoi personale fara garantii ce se acorda cu o documentatie simplific

ata, mai precis fara a fi necesara cartea de munca, ci doar adeverinta de salariu si o copie dupa ultima factura de utilitati. Fireste ca mai aveti nevoie de o copie dupa buletin si trebuie sa completati o cerere tip de obtinere a creditului.

In schimb, suma maxima ce se poate obtine e de doar 5.000 de euro, fata de maxim 10.000 de euro la creditul standard. De asemenea, banca a prelungit pana la 10 ani perioada de acordare pentru ambele variante a creditului.

Ca modalitate de atragere a clientilor, Bancpost le ofera o dobanda mica, de 9,95% la creditul in lei, dar care este valabila numai in primele trei luni de creditare. Ulterior, dupa cum ne-a spus un consilier Bancpost, dobanda este de maxim 13,95%, variabila, adica se mai poate modifica ulterior.

Se poate obtine si un credit in euro, cu o dobanda de 11,95%, tot variabila (dobanda redusa pe primele trei luni se aplica doar in cazul creditului in lei).

Comunicatul de presa Bancpost

CREDITUL IMEDIAT-Cea mai rapida sursa de bani

Consecventa in dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai, incepand de miercuri 5 aprilie a.c. , Bancpost aduce schimbari semnificative in conditiile de acordare a Creditului Imediat.

Astfel, clientul are la dispozitie doua variante de credit, una standard si una simplificata, diferentierea facandu-se in functie de documentatia prezentata.

In cazul documentatiei standard (cea care se solicita in mod curent la orice banca) suma maxima acordata este de 35.000 lei sau 10.000 euro, in timp ce in cazul documentatiei reduse (doar adeverinta de venit) suma maxima ce se poate acorda este de 18.000 de lei sau 5.000 euro.

Totodata perioada de acordare a creditului s-a extins pana la 10 ani indiferent de varianta de creditare aleasa si in plus, pentru primele trei luni clientul beneficiaza de o dobanda extrem de atractiva – doar 9,95 % p.a.

Daca au documentele necesare corect completate clientii pot obtine creditul chiar in ziua in care vin la una dintre unitatile Bancpost.

Clientii au la dispozitie o linie telefonica gratuita – 0800.110.200 unde primesc raspuns la toate informatiile solicitate.
De asemenea, prin linia telefonica amintita se poate face rezervarea creditului dorit dupa care clientul poate merge la unitatea Bancpost aleasa doar pentru indeplinirea formalitatilor necesare (ex. semnare contract de credit) si pentru a-si ridica banii.

Credite mai atragatoare si la Banca Romaneasca

La randul sau, Banca Romaneasca ofera din 3 aprilie clientilor sai un nou credit de nevoi personale fara garantii, cu multiple imbunatatiri fata de cel vechi: se poate obtine cu documentatie simplificata, fara carte de munca, suma maxima e mai mare, de 10.000 de euro, perioada de acordare mai lunga, maxim 10 ani, iar dobanda mai mica: 10% variabila.

Caracteristicile creditului de la Banca Romaneasca:

Tip credit: nevoi personale
Denumire: „Un credit cu 10 pe linie"
Moneda: lei
Valoare credit: minim echivalent lei a 100 Euro - maximum echivalent lei a 10.000 Euro Avans: zero
Perioada de rambursare: maximum 10 ani
Garantii: nu
Dobanda: 10% / an (variabila)
Comisioane:
- comision de analiza - 0 Euro;
- comisionul de rambursare in avans: 4% aplicabil la suma rambursata in avans
- comision de monitorizare: 0.2% aplicat la valoarea aprobata a creditului, platibil lunar la datele de scadenta din sursele clientului. Comisionul include si asigurarea de viata a solicitantului.


_______________________________________
"WEBMASTERS TOP"                  "Producator vinuri nobile       Free scripts for site

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la