IDEI DE AFACERI
AFACERI.IDEI.EXEMPLE.LEGISLATIE.FRANCIZE.PLANURI DE AFACERI.UMOR.SEX.SCRIPTURI . Mihai Daniel Omae Scripturi gratis: http://scripturi.3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
IDEI DE AFACERI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE IDEI DE AFACERI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil angela31
Femeie
24 ani
Buzau
cauta Barbat
24 - 60 ani
IDEI DE AFACERI / Fitness, Body Building / ANII ADOLESCENTEI - cea mai anabolica perioada a vietii tale  
Autor
Mesaj Pagini: 1
omaebazooka
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 494
ANII ADOLESCENTEI

Varsta pubertatii este cea mai anabolica perioada a vietii tale.
Potentialul unui sportiv pentru a-si mari masa musculara nu este niciodata mai mare ca cea de dinainte de 20 de ani si prim 
ii ani dupa aceasta varsta.
Un culturist va avea un dezavantaj distinct daca nu reuseste sa capitalizeze aceasta situatie favorabila. Cu un antrenament si o alimentatie corespunzatoare veti reusi sa puneti pe dumneavoastra o gramada de kg de muschi, surprinzator de repede, dar trebuie sa evitati greselile datorate lipsei de experienta. Sa incepem prin a puncta elementele specifice unui plan alimentar, pentru adolescenti, orientat catre cresterea in greutate.
Incepeti cu 2 g de proteina pe kilocorp (adica pentru fiecare kg al corpului dumneavoastra), un gram de grasime pentru fiecare 3 grame de proteine si doua grame de carbohidrati pentru fiecare gram de proteina.
Pentru un individ de 60 de kg, de exemplu, asta inseamna zilnic: 120 g de proteina, 40 g de grasimi si 240 g de carbohidrati, totalizand 1.800 calorii.
Acum adaugati inca o treime din totalul caloriilor, adica 600 calorii in cazul dat, doar pentru inghetata, pizza, hamburger, etc. Astfel ajungem la peste 40 de calorii pe kilocorp obiectiv recomandat pentru cresterea in greutate.
Trei sferturi din caloriile zilnice vor proveni din peste, lapte, vegetale, oua, branza, iar restul de un sfert din inghetata, pizza, etc.
Ideea este ca regimul sa nu fie prea strict, astfel existand mai multe sanse ca sportivul sa foloseasca pentru mai mult timp acest regim.
Pentru a asigura o crestere in masa musculara cat mai mult timp posibil, nu trebuie sa fiti preocupati excesiv de cantitatea de grasime din alimentatie in aceasta perioada a vietii.
Nu restrictionati cantitatea de calorii zilnica intr-o incercare, farar rost, de a obtine crestere musculara dar si definire in acelasi timp.
ancercati sa mancati ori de cate ori aveti ocazia. Daca sunteti inca la scoala luati cu voi destula mancare sau suplimente pentru a manca in pauze si la pranz.
Totusi aveti grija, daca talia este partea care creste cel mai repede in centimetri, reduceti din: inghetata, pizza, hamburgeri, etc.
Concentratele proteice si concentratele cu multi carbohidrati trebuie sa fie in topul listei dumneavoastra alimentare.
Aceste produse sunt surse foarte convenabile de proteine si calorii si fac parte din categoria celor curate, adica fara grasimi.
Trebuie de asemenea sa luati in considerare o investitie intr-un complex de vitamine si minerale. Nu uitati cea mai importanta masa a zilei care in cazul culturistilor este cea de dupa antrenament. O masa lichida obtinuta dintr-un concentrat bogat in proteine este cea mai convenabila solutie. Acum sa trecem la antrenament.
Iata un program de antrenament, de trei zile pe saptamana, ce trebuie facut in zile neconsecutive: Cand sunteti tanar se poate sa faceti tot felul de imprudente fara a suferi consecintele. Asta nu inseamna ca puteti sa capatati obiceiuri proaste fara nici o grija. Fiti prudenti pentru ca altfel accidentarile se vor inmulti cu anii.
Ziua 1
Genuflexiuni 5 serii x 5 repetari
Impins din culcat 2 serii x 10-12 repetari
Magarul 3 serii x 6-8 repetari
Ridicari de trunchi 2 serii x 6-8 repetari
Ziua 2
Ramat din aplecat cu o gantera 5 serii x 5 repetari
Impins cu gantere deasupra capului 5 serii x 5 repetari
Flexii Hammer cu gantere 2 serii x 6-8 repetari
Ziua 3
Indreptari cu picioarele drepte 2 serii x 3-5 repetar
Extensii cu bara din culcat 3 serii x 8-10 repetari
Flexii pentru antebrat 1 serie x 6-8 repetari
Extensii pentru antebrat 1 serie x 6-8 repetari
Ridicari de trunchi 2 serii x 6-8 repetar


_______________________________________
"WEBMASTERS TOP"                  "Producator vinuri nobile       Free scripts for site

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la