IDEI DE AFACERI
AFACERI.IDEI.EXEMPLE.LEGISLATIE.FRANCIZE.PLANURI DE AFACERI.UMOR.SEX.SCRIPTURI . Mihai Daniel Omae Scripturi gratis: http://scripturi.3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
IDEI DE AFACERI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE IDEI DE AFACERI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ubytzika_senzuala din Vrancea
Femeie
22 ani
Vrancea
cauta Barbat
22 - 45 ani
IDEI DE AFACERI / Fitness, Body Building / Antrenament executat la domiciliu  
Autor
Mesaj Pagini: 1
omaebazooka
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 494
Comod si eficace.
Antrenament executat la domiciliu
   

Va puteti construi un corp atragator, chiar si la domiciliu. Pe linga programul de antrenament pe care vi-l prezentam veti mai avea nevoie de o dieta sanatoasa si de putina rabdare. Antrenamentul de forta de 3 ori pe saptamina la care se adauga cite un antrenament de aerobic (30 minute) in celelalte zile este ideal pentru oricine isi doreste sa arate bine dar nu are timp sau poate ca nu doreste sa mearga la o sala. Antrenament aerobic poate fi considerat mersul pe bicicleta, practicarea sportului dvs. preferat, putin jogging sau chiar o plimbare intr-un ritm mai rapid. Pentru o femeie, prioritare, in cadrul unui antrenament, vor fi abdomenul, coapsele, fesele si pieptul.   
Abdomen
Crunch. Din pozitia culcat pe spate cu picioarele indoite din genunchi incercati sa va arcuiti de coloana, ridicindu-va in sus, folosindu-va doar de muschii abdominali. Stati in acea pozitie pentru 2 secunde dupa care reveniti incet la pozitia initiala. Pe tot parcursul exercitiului muschii abdominali sunt incordati, iar miinile sunt tinute la ceafa sau pe linga corp. Executati 5 serii a cite 30 repetari fiecare.
   
 
Picioare (coapse si fese)
Genoflexiuni. Din pozitia "stind in picioare", cu miinile pe linga corp, spatele drept, picioarele departate la latimea umerilor, coboriti corpul pina cind coapsele sint paralele cu solul, acestea facind un unghi de 90 de grade cu gambele. Reveniti apoi la pozitia initiala. Executati 5 serii a cite 30 repetari. Pentru marirea eficacitati exercitiului puteti tine cite o gantera in fiecare mina.
           
 
Piept
Flotari. Din pozitia culcat pe burta cu picioarele putin departate, miinile pe sol, departate la nivelul umerilor, si tinind corpul rigid impingeti in brate pina ce acestea se vor intinde complet. Revenirea se face prin indoirea bratelor din coate. Executati 5 seri a cite 20 repetari. Pentru inceput puteti face flotari in genunchi, pentru a va fi mai usor.


_______________________________________
"WEBMASTERS TOP"                  "Producator vinuri nobile       Free scripts for site

pus acum 18 ani
   
omaebazooka
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 494
Comod si eficace.
Antrenament executat la domiciliu
   

Continuam rubrica intitulata "Antrenament executat la domiciliu" cu exercitiile pentru celelalte grupe musculare: brate, spate, umeri si gambe.   
Biceps
Flexii cu ganterele. Acest exercitiu construieste muschiul biceps al bratului. Din stind in picioare, cu talpile pozitionate la nivelul latimii umerilor, coatele lipite de corp, miinile intinse spre in jos si tinind in fiecare mina cite o gantera flexam bratele, aducind ganterele la nivelul umerilor. Miscare se executa lent incercind sa simtiti muschii contractindu-se. Puteti face de asemenea, flexii alternative, cu cite un brat o data sau lucrind bratele pe rind daca nu aveti decit o singura gantera. Exercitiul se poate executa si folosind in loc de cele doua gantere o bara.
   
 
Triceps
Flotari intre scaune. Pentru acest exercitiu trebuie pozitionate trei scaune in triunghi, calciiele picioarelor fiind sprijinite pe unul dintre ele, iar miinile pe celelalte doua, corpul fiind indoit din bazin, cu privirea orientata catre virfurile picioarelor. Prin indoirea si intinderea bratelor, din coate, coborim si ridicam corpul.
Tot pentru triceps putem executa flotari, cu palmele apropiate, coatele fiind lipite de trunchi pe tot parcursul miscarii.

 
Umeri
Impins de la ceafa cu haltera. Acest exercitiu este benefic pentru toate grupele de deltoid. Se executa din pozitia stind pe o banca, cu spatele drept, miinile prinzind haltera la o lungime mai mare decit latimea umerilor. Haltera se impinge incet in sus, viteza trebuie sa fie constanta, miscarea executindu-se cu control, nearcuind spatele. La revenire bara se lasa incet, in spatele cefei, pina ce atinge trapezul. Pe tot parcursul miscarii coatele sunt in exterior.
Tot pentru umeri se pot executa si flotari cu capul in jos, picioarele fiind sprijinite pe un scaun, o bancuta sau un suport mai inalt.

 
Spate
Tractiuni la bara. Acesta este exercitiul de baza pentru a produce masa musculara in zona spatelui. Apucati bara de sus in jos (cu degetele mici departate, intre ele aflindu-se celelalte opt degete), miinile fiind departate mai mult decit largimea umerilor. Tineti corpul drept, cu picioarele indoite din genunchi, iar tractiunile le efectuati tragindu-va lent cu pieptul sub bara, folosindu-va de forta bratelor. Reveniti incet in pozitia initiala.

 
Gambe
Ridicari pe virfuri. Din pozitia stind in picioare, cu virfurile picioarelor pe o bucata de lemn sau un prag (cca. 10 cm inaltime), executam ridicari si coboriri. Miscarea se executa din virfurile picioarelor, coborind calciiele cit mai jos, iar apoi ne ridicam, printr-o miscare ampla, cit mai sus. Pentru a mari eficacitatea puteti efectua acest exercitiu intr-un singur picior.


_______________________________________
"WEBMASTERS TOP"                  "Producator vinuri nobile       Free scripts for site

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la